Georgië Reizen
Home > > Reizen naar Georgie > Reizen naar Kobuleti

Reizen naar Kobuleti

  • georgie reizenBezienswaardigheden in Kobuleti : dit is de jongerenbadplaats van Georgie (Batumi is meer een stad met een keienstrand vol families), seizoen loopt van 1 juli tot 15 sept, dan veel volzet. Geen enkele hotel, hostel of guesthouse in Kobuleti heeft een uithangbord, maar ze liggen allemaal langs een weg die van het zand en keienstrand gescheiden is door een smalle strook park. Sfeer in Kobuleti moet heel goed zijn in zomer met heel wat terrasjes langs de smalle dijk promenade. Meer dan een Georgische strand vakantie is dit dorpje niet en buiten het zomer seizoen ligt het er verlaten bij, met veel gesloten winkels, een beetje als Bredene in de winter.
  • Budget hotel - hotels in Kobuleti
    • Armaz hotel : telefoon 66188, 150 bedden alhoewel het hotel er niet zo groot uitziet; een echt guesthouse - hostel, nieuw, kamers van 2-3-4 personen, proper wit huisje met rode raamkozijnen van 2 verdiepingen, heel leuke sfeer, enige dergelijke hotel dat ik in Georgie ben tegengekomen, 20 lari per kamer, langs kustweg nr 358, zo vroeg mogelijk reserveren in seizoen.
    • Intourist hotel : de moeite niet om naar de kamers van dit erg overprijsde 15 verdiepen tellende hotel te kijken, heeft wel zicht op zee het enige dat de prijs van 50/100 L (en 80/100 dollar in seizoen !) ergens betekenis geeft.
  • Reizen met openbaar vervoer : transport met de bus naar Kobuleti : zwaai een van de vele bussen af die om het kwartier voorbij hotel Armaz passeren of daar afslaan in de richting van Batumi