Kirgizie Reizen
Home > > Reizen naar Kyrgystan > Reizen naar Kochkor & Naryn

Reizen naar Kochkor & Naryn

  • kyrgyzstan reizenReizen naar Kochkor : Kochkor behoort tot het mooiste berggebied van Kirgizie en kan een hoogtepunt zijn van je reis. Een overnachting in yurt tent is mogelijk via de NGO Shepherds Life, niet duur (rond de 8 dollar per persoon) en goede organisatie.
  • Informatie over toerisme en reizen in de omgeving van Kochkor kun je ook krijgen bij CBT Kochkor (Community Based Tourism, cbt_kochkor@rambler.ru), een toerisme project van diverse reisbureaus van Kochkor die toerisme in de regio willen bevorderen en de Kyrgisische cultuur en tradities willen promoten. Op 27 augustus 2005 organiseren zij Kirgisische nationale spelen in Kochkor.
  • Het gebied ten zuiden van Naryn (de stad zelf is lelijk) ziet er heel indrukwekkend uit, zoals je ze ziet op weg naar de Torugart pas : weidse gele landschappen met hier en daar een eenzame yurt en massieve witte bergen die eruit verrijzen.
  • Reizen naar Naryn : Budget hotels zijn er wat duurder dan gewoonlijk. Het tourist Office in het Noordelijke deel van de hoofdstraat, 500 meter voor de brug heeft adressen van gastgezinnen waar je voor 300 - 400 som kunt overnachten. Sommige bussen op weg naar de Torugart pas overnachten in Naryn.