Laos Reizen
Home > > Reizen naar Laos > Reizen naar Muang Khua

Reizen naar Muang Khua

  • Bezienswaardigheden in Muang Khua : niet echt bijzonder dorp, vergeet de mooie hangbrug niet achter het dorp, na de brug rechts loopt het dood, maar links kun je toch minstens een paar uur doorwandelen naar mooie kleine dorpjes.
  • Budget hotels : Namtou Guesthouse hotel, enige met balkon met zicht op rivier, heel lekker eten, redelijk gezellig, 15.000 voor een eenpersoonskamer. Het guesthouse kan voor een vriendelijke lokale gids zorgen die 7 dollar per persoon vraagt voor een hele dag tocht naar dorpen in omgeving.
  • Reizen met het openbaar vervoer van Muang Khua naar Phongsaly : boot naar Hatsa : tickets voor de slow boot kosten 40000 kip, een ticket voor een speed boot kost 50000 kip. De reis in slow boot duurt 4 uur. Met de speed boat is het twee uur reizen.
  • Hatsa : klein niet echt bijzonder dorp aan de rivier, als je er wil overnachten zijn er een paar heel rudimentaire kamers te huur voor 5000 kip, badkamer is de rivier. In Hatsa moet je wachten tot de truck om 14u vertrekt voor de 20km reizen (1u bergopwaarts) naar Phongsaly.