Laatste wijzigingen

Dit zijn de laatste toevoegingen :

29 juli 2005 : Op dit ogenblik ben ik druk bezig de (nu nog) verschillende menustructuren aan elkaar te koppelen en een splitsing te maken tussen het Engelstalig en Nederlandstalig gedeelte. De reisgidsen werden ook grondig upgedated en opgedeeld in verschillende pagina's. Ze zullen in de komende dagen een voor een opgeladen worden. Bij de nieuwe layout zijn er op dit ogenblik nog niet veel foto's of kaarten, maar wees gerust, die komen er opnieuw bij eenmaal de volledige nieuwe inhoud online is.
2 juli 2005 : De visum informatie over Georgie en Ukraine werd geupdated (geen visum meer nodig voor deze landen !). Uitgebreide actuele informatie over reizen via de Irkeshtam pas als alternatief voor de Torugart pas werd toegevoegd. Ik heb ook een thesis ontvangen met meer dan 100 pagina's actuele informatie over reizen naar Stockholm die heel binnenkort online zal staan. Ondertussen werd de algemene reisinformatie over Zweden upgedated aan de hand van mijn ervaringen van mijn reis naar Zweden eind juni 2005. Het is ook de bedoeling de hele site naar de nieuwe layout (zoals nu al te vinden bij de reisinformatie over China, Rusland en India) over te plaatsen, de menustructuur duidelijker te maken en een duidelijke spliting te maken tussen Engelstalige en Nederlandstalige informatie. De plannen en layouts zijn klaar, nu moet ik gewoon nog de tijd vinden om ze uit te voeren ...
8 juni 2005 : De mpeg filmpjes werden noodgedwongen offline geplaatst omdat door het grote aantal bezoekers anders de maximale bandbreedte van 40 GB per maand zou overschreden worden.
24 mei 2005 : Een paar nieuwe fotoreeksen zijn toegevoegd met fotos van Polen, Faroer Eilanden, Mali en Kroatie. De layout van de praktische reis informatie van China, Emiraten en India werden herwerkt en China en de Emiraten werden vertaald naar het Engels.
23 april 2005 :
Er is een nieuwe fotoreeks toegevoegd : photos Israel - Palestine en bijkomende foto's van Belgie opgeladen. Meer reeksen zullen volgen.
3 maart 2005 : De praktische reis informatie over Rusland is in een nieuw kleedje gestoken en in het Engels vertaald als Russia Travel Information. Het is de bedoeling de hele site naar deze nieuwe layout om te zetten. Voorlopig zal het wellicht een beetje verwarrend lijken, waarvoor mijn excuses. Ondertussen ben ik ook druk bezig aan het scannen en hoop eind deze week al wat nieuwe landen online te krijgen.
14 januari 2005 : Alle fotopagina's worden de komende dagen bijgewerkt zodat ze weergegeven zullen worden in een nieuwe layout met een mooier en groter formaat. Op dit ogenblik kun je de nieuwe versies al bekijken van photos Georgia, photos Sweden, photos China, photos Yemen, photos Mongolia, photos Russia, photos Cuba, photos India, photos Oman en photos Senegal. Tegen eind februari zal de collectie ook aangevuld worden met heel wat nieuwe foto's.
26 december 2004
: Er werden foto's toegevoegd van twee nieuwe landen in de reeks : photos Sudan en photos Malawi
20 december 2004 :
De layout van de site werd wat aangepast. Niet zoveel zichtbare zaken, maar intern toch heel wat werk om de volledige layout onder te brengen in een makkelijk hanteerbaar en wijzigbaar .css bestand. Enkele fouten worden nu nog weggewerkt, mijn excuses voor het ongemak.
7 december 2004 : Een externe Africa Travel Guide werd toegevoegd als aanvullende informatie op de reeds aanwezige informatie over reizen in Afrika.
25 november 2004 : Vanaf nu zijn er ook foto's over Tunesië te bekijken. Daarnaast werden bij Rusland, Mongolië en China prachtige zwart-wit foto's van Lisa Hägg toegevoegd. Meer zwart wit foto's van haar kun je bekijken op www.lisahagg.tk.
22 november 2004 :
Vanaf nu kun je zoeken in de reisverhalen en reisinformatie van de wereldreis via een klikbare map waarop tevens het Aziatische deel van de route staat aangeduid.
8 november 2004 :
De Zweden Reisgids heeft een volledige update ondergaan, heel wat extra reisinformatie werd toegevoegd, onder andere over de natuurgebieden rond Åre en Storlien en wandelen langs Kungsleden (inclusief kaarten).
5 oktober 2004 : De filmpjes zijn overgeplaatst op de nieuwe server en kunnen nu allemaal in volle glorie bekeken worden, zonder beperkingen.
30 augustus 2004 : Alle fotos zijn nu voorzien van een verklarende tekst. 1179 becommentarieerde foto's staan nu online.
25 augustus 2004 : Het forum werd opgestart.
26 juli 2004 : Er werden advertenties van Google toegevoegd op bijna alle pagina's. Ik hoop dat ze niet storen, maar hoop anderzijds ook wat van de kosten voor de site ermee te kunnen betalen. Als je de site wil steunen mag je er eens op klikken.
19 juni 2004 : Ben druk bezig die vervelende frames van de site aan het verwijderen. De hele site in frames maken bleek achteraf gezien een grote misstap te zijn. Frames worden immers erg moeilijk gevonden door Google in tegenstelling tot de sjabloonpagina's van Dreamweaver waarnaar ik ze nu overzet.
19 juni 2004 : De site werkt nu opnieuw (was eventjes uit de ether door een probleempje met overdracht dns servers) en ditmaal onder hosting van www.lunarpages.com. Daardoor beschik ik nu over 40 GB maandelijkse traffic en 800 GB opslagruimte, een heel stuk meer dan de 1 GB en 200 GB die ik (voor dezelfde prijs !) kreeg bij www.fullservicehosting.com. De kust is nu vrij om alle filmpjes volledig naar deze site over te brengen en meer foto's toe te voegen. Als wilt ingaan op dit aanbod van Lunarpages, dan kun je me steunen door voor je inschrijving bovenstaande link te gebruiken of via de links die onderaan elke pagina staan.
5 maart 2004 : Mijn email-contact is vanaf nu gewijzigd naar hansrossel@gmail.com. Gelieve hans@hansrossel.com niet meer te gebruiken.
15 mei 2003 : Een West Africa Guide pagina werd opgesteld, waarop (praktische info in het Engels, sorry - als ik reisverhalen zie zitten zullen die wel in het Nederlands zijn) de reisinformatie zal komen die we tijdens onze lange zomerreis door West Africa zullen verzamelen. We vertrekken begin juni met een last minute vlucht naar Malaga en reizen dan via Marocco en Mauritanie overland naar Senegal, Guinea Bissau en Guinea Conakry.
1 mei 2003 : De inhoud van de reisvoorbereiding wereldreis is volledig aangepast en aangevuld met de ervaringen en ideeen die ik tijdens de reis heb opgedaan.

Sitemap - Laatste wijzigingen - Website Ontwerp Koba Webdesign - © Hans Rossel